La colla

Els Arreplegats de la Zona Universitària som una colla castellera universitària de la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya.  El nostre color de camisa és el verd quiròfan.

La colla va ser fundada el 1995, i des de llavors treballem per acostar el món dels castells a la comunitat universitària, a més de ser una bona forma de conèixer gent diversa, plural i única. Des del 2012, formem part de la Coordinadora de Colles Castelles de Catalunya.

Arreplegats? D’aquí i d’allà, amb més o menys o cap experiència castellera, de qualsevol grau, màster o cicle formatiu de grau superior (de qualsevol universitat, no només de la UB i la UPC). Aquesta diversitat és el valor que promovem i l’aspecte més enriquidor i interessant de la nostra colla.

Puc ser Arreplegat? Tant si tens experiència en els castells com si no, ser Arreplegat és una oportunitat per conèixer des de dins aquesta afició i part de la cultura catalana, aprendre i fer-ho amb persones que estan dins la universitat. Mentre tinguis un vincle vàlid amb la universitat podràs participar dels assajos, les actuacions, els viatges i altres actes socials o festius que fem. Aprofita per conèixer una activitat fora del món acadèmic, per exercitar-te i fer vida social.