Historial de castells

ELS NOSTRES MILLORS CASTELLS

td8fm(c)

El cinc de maig del 2016, a la nostra diada, vam superar el sostre casteller universitari, carregant la torre de vuit amb folre i manilles. A la mateixa actuació vam descarregar el tres de vuit amb folre i el quatre de vuit, assolint així la primera tripleta de vuit universitària.

4d8

El maig del 2009, a la nostra diada, sorpreníem a tot el món casteller descarregant un 4d8 format completament per castellers adults, sent a més la primera colla de la història a descarregar-lo al primer intent. Set anys més tard seguim demostrant que allò no va ser una casualitat, havent-lo completat, fins el 2016, sis vegades més.

pd7fm

Descarregat per primer cop el maig del 2013, després de ser carregat el 2010, el pilar de 7 amb folre i manilles va suposar, també, una sorpresa pel món casteller, que veia les primeres manilles del món casteller universitari. El segon pilar descarregat va ser fora de la Zona Universitària, a la diada dels Engrescats de la URL, el 2016.

3d8f

Descarregat per primer cop a la Universitat Autònoma de Barcelona l’hivern del 2014, després d’un primer intent el 2011. La temporada següent el vam descarregar quatre vegades.