Historial de castells

ELS NOSTRES MILLORS CASTELLS

td8fm(c)


El cinc de maig del 2016, a la nostra diada, vam superar el sostre casteller universitari, carregant la torre de vuit amb folre i manilles. A la mateixa actuació vam descarregar el tres de vuit amb folre i el quatre de vuit, assolint així la primera tripleta de vuit universitària.

4d8


El maig del 2009, a la nostra diada, sorpreníem a tot el món casteller descarregant un 4d8 format completament per castellers adults, sent a més la primera colla de la història a descarregar-lo al primer intent. Set anys més tard seguim demostrant que allò no va ser una casualitat, havent-lo completat, fins el 2016, sis vegades més.

pd7fm

Descarregat per primer cop el maig del 2013, després de ser carregat el 2010, el pilar de 7 amb folre i manilles va suposar, també, una sorpresa pel món casteller, que veia les primeres manilles del món casteller universitari. El segon pilar descarregat va ser fora de la Zona Universitària, a la diada dels Engrescats de la URL, el 2016.

3d8f

Descarregat per primer cop a la Universitat Autònoma de Barcelona l’hivern del 2014, després d’un primer intent el 2011. La temporada següent el vam descarregar quatre vegades.

3d7 per sota 

5d7

9d7

(s’ha d’acabar de fer hehe)

RESUM HISTÒRIC