Contractació

Els Arreplegats de la Zona Universitària som una colla formada per universitaris i, normalment, el nostre radi d’acció es concentra a la universitat, però sovint fem actuacions per a empreses o entitats privades.

Tenim una experiència consolidada en aquests esdeveniments i amb un ampli ventall d’opcions.

Pilar de 4

Una opció en la que es mostren els castells d’una manera àgil i dinàmica. La construcció és de quatre pisos i està formada per un casteller a cada pis (pinya inclosa).

Hi ha la possibilitat de que l’enxaneta desplegui una pancarta un cop la construcció s’ha coronat.

contractans_pd4_2

Actuació castellera

Una actuació castellera està formada per diverses construccions més o menys complexes. Nosaltres oferim castells de cinc i sis pisos (segons els vostres interessos), que poden ser de diferent tipus: pilars, torres, castells amb agulla… i d’altres.

contractans_actuacio

Taller de castells

Els tallers de castells estan enfocats a les empreses que volen transmetre els valors castellers als seus integrants. Us ensenyarem les diferents parts que formen les nostres construccions, les tècniques d’assaig que utilitzem… i vosaltres participareu en primera persona!

És el moment ideal per a convertir-se en casteller i experimentar totes les sensacions d’aquest món tan fascinant!

En tots els casos hi ha sempre una xerrada prèvia, gralles i tabals i l’opció de participar amb nosaltres a la Pinya. Si esteu interessats, envieu un correu electrònic a actuacions@arreplegats.cat