Contracta els castellers Arreplegats pel teu congrés

Contracta els castellers Arreplegats pel teu congrés

Els Arreplegats a Eufòria (TV3)

Si esteu buscant afegir un toc d’emoció i autenticitat a la vostra pròxima conferència o congrés, contractar la colla castellera dels Arreplegats de la Zona Universitària pot ser la solució perfecta. Les colles castelleres són grups de persones que es dediquen a construir i aixecar castells, una antiga tradició catalana que ha captivat públics arreu del món.

L’èxit d’una actuació de colla castellera en un congrés o esdeveniment es pot atribuir a la seva capacitat de crear un ambient únic i emocionant. La força, la coordinació i la determinació dels castellers són una mostra de la cultura catalana i seran un record inoblidable per als assistents tant locals com estrangers.

Qui som?

Els Arreplegats som una colla amb més d’un quart de segle d’història – fundada al 1995 – i només fem castells amb persones matrículades a la universitat. Fins i tot les enxanetes són adultes!

Tot i aquesta restricció única, hem aconseguit arribar a nivells d’altíssima qualitat en les nostres actuacions. Alcem castells, torres i pilars de fins a 8 pisos com el 4d8, td8fm, pd7fm i el 3d8f, capaços de satisfer el públic més exigent.

Torre de 8 amb folre i manilles (td8fm)

Contractar els Arreplegats de la Zona Universitària pot ser una addició emocionant i única a qualsevol congrés o esdeveniment, i és una oportunitat perfecta per a qualsevol organitzador que busqui destacar la cultura catalana davant d’un públic estranger.

Envia’ns un missatge

Et respondrem en menys de 24 hores! Cap compromís.

Tenim una àmplia experiència actuant a:

  • Eufòria (programa de la TV3)
  • Festa de les Associacions d’Industrials de Barcelona
  • Saló de l’Ensenyament
  • XII Symposium on Computational Statistics
  • 4º Congreso Internacional de la Sociedad Española de Didáctica de la Lengua y la Literatura
  • Posada de la primera pedra de la nova seu de la ONCE
  • International Conference on Advancements in Palliative and End of Life Care
  • … i molts més!