Contracta els castellers Arreplegats per la teva boda

Contracta els castellers Arreplegats per la teva boda

Si esteu buscant una manera d’afegir un toc d’emoció i autenticitat a la vostra boda, contractar una colla castellera pot ser la solució perfecta. Les colles castelleres són grups de persones que es dediquen a construir i aixecar castells, una antiga tradició catalana que ha captivat públics arreu del món.

Contractar-nos és la oportunitat perfecta per a qualsevol parella que vulgui regalar un trosset de cultura catalana davant dels seus convidats en un dia tan especial. Una imatge espectacular i única que quedarà gravada en la ment dels nuvis i els seus convidats per sempre.

Qui som?

Els Arreplegats som una colla amb més d’un quart de segle d’història – fundada al 1995 – i només fem castells amb persones matrículades a la universitat. Fins i tot les enxanetes són adultes!

Tot i aquesta restricció única, hem aconseguit arribar a nivells d’altíssima qualitat en les nostres actuacions. Alcem castells, torres i pilars de fins a 8 pisos com el 4d8, td8fm, pd7fm i el 3d8f, capaços de satisfer el públic més exigent.

Torre de 8 amb folre i manilles (td8fm)

Envia’ns un missatge

Et respondrem en menys de 24 hores! Cap compromís.