Contracta castellers – Arreplegats de la Zona Universitària

Contracta castellers Arreplegats de la Zona Universitària

Castellers contractats a la Facultat de Física i Química

Contracta castellers pel teu congrés, sopar d’empresa, conferència, boda… D’una colla amb més de 25 anys d’experiència, els Arreplegats de la Zona Universitària.

Cas d’èxit: Arreplegats a Eufòria (TV3)

Activa el so per escoltar l’emocionant versió de País petit d’en Lluís Llach cantada per en Pedro acompanyat per un pilar dels Arreplegats de la Zona Universitària.

Si vols sorprendre els teus convidats amb un espectacle emocionant i autèntic, contracta castellers Arreplegats de la Zona Universitària.

Què t’oferim quan contractes castellers?

Alcem castells, torres o pilars al teu esdeveniment. Si vols, pots contractar un sol pilar o castell o una actuació completa.

Envia’ns un missatge per conèixer les nostres tarifes i disponibilitat. Et respondrem en menys de 24 hores amb tota la informació!

Envia'ns un missatge

Qui som els castellers Arreplegats?

Els Arreplegats som una colla amb més d’un quart de segle d’història – fundada al 1995 – i només fem castells amb persones matrículades a la universitat. Fins i tot les enxanetes són adultes!

Els castellers Arreplegats al Cavall Bernat (Montserrat)

Tot i aquesta restricció única, hem aconseguit arribar a nivells d’altíssima qualitat en les nostres actuacions. Ara alcem castells, torres i pilars de fins a 8 pisos com el 4d8, td8fm, pd7fm i el 3d8f, capaços de satisfer el públic més exigent.

Castell - Torre de 8 amb folre i manilles

Contractar castellers Arreplegats de la Zona Universitària és una oportunitat perfecta per a qualsevol organitzador que busqui regalar un record inoblidable al seu públic local o extranger.

Parla amb nosaltres avui mateix

Et respondrem en menys de 24 hores! Cap compromís.

Tenim una àmplia experiència actuant durant més de 25 anys a congressos, conferències, simposis, sopars d’empresa i més actes institucionals.

  Hem fet castells a tot arreu

  Pels Arreplegats de la Zona Universitària, la paraula “impossible” no existeix.  Sempre hem trobat la manera de superar els reptes que ens hem proposat.

  • 4 de 8 sense folre a la Facultat de Biologia
   4 de 8 sense folre a la Facultat de Biologia

  Ja sigui a una altra comarca, a una agulla de Montserrat o fer un pis més del què es creia possible. Els Arreplegats sempre estem preparats per un nou repte. Contacta’ns!